Сърчаджиева: Нямах време да страдам за Иван

Много ми се искаше да се напия, да падам, да ставам, да ям, признава Алекс

Сърчаджиева: Нямах време да страдам за Иван | StandartNews.com

Биографичната пиеса за Алекс Сърчаджиева е завършена, разкри самата актриса. "Пиесата е готова, надявам се през май да има премиера", споделя тя. Текстът е на Яна Борисова, а режисьор е Димитър Коцев-Шошо. Алкес ще разкрие неказвани досега неща, които може да изненадат близките й. Действието ще се развива в телевизионно шоу, където се снима най-рейтинговото предаване с най-добрата водеща в ефира - в лицето на актрисата Радена Вълканова. Алекс ще е поканена за интервю в предаването. В спектакъла тя разказва не само за себе си, но и за родителите си, за кончината на любимия си Иван Ласкин, за живота си сега.

"Работя, грижа се за 10-годишната София. Сами сме. Нямах време да изстрадам загубата на Иван, а много ми се искаше да се напия, да падам, да ставам, да ям, но нямах време да си позволя да съм сама", признава дъщерята на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев в интервю. Тя не обвинява никой за съдбата си, най-малкото Господ. "Когато майка ми си отиде от този свят, аз бях на 22 години. Тогава помня, че си скъсах кръстчето на врата от гняв, защото тя бе единствената ми опора. Сега, след смъртта на Иван, не изпитах гняв. Тогава не вярвах в Господ, сега вярвам силно".

Месеци след кончината на любимия си Иван Алекс бе поканена на мотивационен семинар и въпреки страха и нежеланието й, защото не се чувствала подготвена, това й подействало терапевтично, разказва тя в нета. "Тогава реших, че ще е добре да направя нещо като разказ за живота си и така, ако мога да съм полезна не само на себе си, но и на хората, защото много мъка съм изживяла, но и много любов, която искам да разкажа", споделя Алекс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай