София Лорен се разкрасява бързо

София Лорен се разкрасява бързо | StandartNews.com

София Лорен неотдавна призна, че най-после е открила как може да се разкраси бързо и ефективно преди снимки. Великата кинодива се оказа сред феновете на новия италиански метод, който атакува както причините, така и последствията от остаряването на кожата.

Той запазва нейните биологични качества и подсилва естествената й красота. Всъщност става дума за първата и единствена засега мезотерапия, регистрирана в света, която съдържа 32 mg/ml чиста хиалуронова киселина и над 50 дермо-функционални съставки - включително минерали, незаменими аминокиселини и витамини. Защото още първите фини бръчици по челото и около очите се дължат на редуцираната хиалуронова киселина в дермата и повишеното разграждане на колагена и еластина.

"Натуралният комплекс за биостимулация предпазва от окситативен стрес и ултравиолетовите лъчи. Той е патентован в лаборатория, която е тясно профилирана както в областта на естетичната, така и в сферата на клиничната медицина", уточнява експертът в темата д-р Сияна Живкова. Въпросната мезотерапия е отлично средство, което засилва ефекта на други процедури като филъри и пилинг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай