Четвъртък,

Снимат филм за Бой Джордж в България

От: Агенция Стандарт -
253
Снимат филм за Бой Джордж в България
A
A
A

Биографичната лента за поп звездата Бой Джордж ще бъде заснета в България. Камерите ще се завъртят още това лято, като освен у нас, ще бъдат заснети сцени и в Лондон, съобщи изданието "Deadline". 

Сценарият на "Karma Chameleon" ще се завърти около детството на Бой Джордж в семейство от средната класа и издигането му до върха на всички музикални класации с останалите членове на "Culture Club" Джон Мос, Рой Фей и Мики Крейг.

Фронтменът на "Culture Club" заяви, че в момента тече усилено търсене на актьор, който да поеме главната роля. Певецът загатна, че Дани Мейс ще изиграе баща му и че Киану Рийвс също ще участва. Проектът е написан от Саша Герваси, който ще е и режисьор. Продуцнти са Кевинг Кинг Темпълтън и Пол Кемсли.

"Нямаме търпение да дадем живот на тази невероятна история. Бой Джордж и "Culture Club" са вдъхновили много хора. Най-вече това как Джордж не се притесняваше да бъде себе си. Той даде път на много хора да бъдат безстрашни като самите себе си. Това важи с пълни сили в днешно време повече от всякога. Гордеем се, че Саша ще поеме контрол над това музикално пътешествие“, заяви Джонатан Юнгер от студиото "Millennium Media", пише "Монитор".


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com