"Съни бийч" - първи сезон, втори опит

Сериалът се завръща в ефира на bTV от 21 часа

"Съни бийч" - първи сезон, втори опит | StandartNews.com

Преди почти една година сериалът „Съни бийч“ неочаквано беше спрян само след 4 епизода. Причината, разбира се, беше пандемията, която спря работата по всички филми и сериали в България и по света. За щастие на зрителите, които тогава не спираха да питат какво се случва и кога ще се завърне сериалът, „Съни бийч“ се връща на екрана тази вечер от 21 часа. Актьорът Иво Аръков и продуцентът Иван Христов бяха в студиото на „Тази сутрин“, за да представят сезон 1, втори опит.

„Това е едно от нещата, които правят този сериал единствен в целия свят“, каза продуцентът. „Гледали сме сериали – първи сезон, втори сезон, т.нар. „екстеншън“ между сезоните, но първи сезон, втори опит никога не сме гледали.“

Иван Христов обясни, че идеята на сериала е по забавен начин да говори за важни теми. Той посочи, че макар жанрът да е романтична комедия, това не пречи да има по-дълбок смисъл и го сравни с класики като „Наистина любов“ и „Нотинг Хил“.

“Това са филми със сериозни послания. И по подобен начин нашият филм се опитва да вкарва по един непретенциозен начин сериозни послания.“

Иво Аръков пък покани зрителите да участват в играта на сериала и да споделят снимка как си представят своето „Лято през зимата“. Самият той даде пример, като направи „плажна“ снимка в хола си: „Батe Младен прави сухи тренировки на басейна в хола. Но скоро ще си е отново на пост в Съни Бийч, Дарина да му намаже гръбчИТУ.“

Желаещите да участват трябва да направят подобна снимка и да отбележат сериала „Съни бийч“. Името на победителя ще бъда изтеглено с томбола и той ще получи правото да присъства на един снимачен ден на морето. А снимки ще има и то съвсем скоро, защото екипът на „Съни бийч“ започва работа по сезон 2 само след един месец.

Колегите на Аръков също се включиха в социалните мрежи, за да загреят за старта на сериала. Даниел Пеев-Дънди, който играе ролята на пиколо в поредицата, излезе в студа само по боксерки и престилка с нарисувани мускули.

„Лятото пак ни изненада! Аз извадих плочките и съм готов за морето!“, обяви актьорът, за когото чувството за хумор е по-важно от перфектната физическа форма.

Красивите лица на поредицата също демонстрираха изобретателност през неочакваната ваканция. Очарователната Боряна Братоева, известна на почитателите на „Съни бийч“ като богаташката дъщеря Виктория, хвърли дрехите насред снега и подобри прогнозата за времето.

„Слънцето е с мен навсякъде, а лятото е в усмивката“, намигна тя под сламената си шапка.

„Толкова ми липсва лятото, че го поканих в хола си“, обяви Евелин Костова или екстравагантната Ивон от „Съни бийч“.

Вместо на плажа, тя се излегна на дивана в дома си и отпи от коктейл на фона на морските вълни, прииждащи от телевизора й.

Снимки bTV

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай