Смях с Доктор Дулитъл в А1 Видеотека през ноември

Другите акценти в селекцията са доминирани от коледна тематика, в двата полюса на жанровете – от романтика до трилър

Смях с Доктор Дулитъл в А1 Видеотека през ноември | StandartNews.com

Другите акценти в селекцията са доминирани от коледна тематика, в двата полюса на жанровете – от романтика до трилър

През ноември абонатите на А1 Xplore TV от всички възрасти могат да прекарат приятно време пред телевизионния екран, проследявайки невероятните приключения на Доктор Дулитъл в едноименния филм от 2020 година. В главната роля на знаменития лекар, който говори с животните, е не по-малко знаменитият Робърт Дауни-Джуниър. В звездния актьорски състав е също и Антонио Бандерас, в ролята на Крал Расули. Гласовете, озвучаващи четириногите герои на филма, също принадлежат на някои от най-известните звезди от филмовия свят – Емма Томпсън, Селена Гомез, Рами Малек, Марийон Котияр и други.

Историята във филма се развива седем години след като ексцентричният доктор е загубил съпругата си. Известният лекар и ветеринар на кралицата на Англия, Доктор Дулитъл, се е изолирал зад високите стени на имението си, единствено в компанията на любимите си екзотични животни. Когато Кралица Виктория се разболява тежко, на Доктор Дулитъл се налага да предприеме опасно пътуване към митичен остров в търсене на вълшебно лекарство. Към смелото му пътешествие се присъединява младият и самоназначил се за негов чирак Томи, както и необичайна разнородна група от негови приятели – животните. В необичайната „експедиция“ се включват тревожната горила Чи-Чи, ентусиазираната, но с не особено високо IQ патица Даб-Даб, дует цинични щрауси, екзалтираната полярна мечка Йоши. Доверен съветник на Дулитъл е решителният и строг папагал, Полинезия. Възвръщайки остроумието и смелостта си, Докторът се сблъсква със стари противници и открива нови чудати създания, а пътуването се превръща в най-епичното приключение на живота му.

Сред другите акценти в селекцията на А1 Видеотека за ноември доминира коледната тематика, която може да бъде както жизнерадостна и романтична, така и мрачна и смразяваща кръвта. И двата типа коледни филми с хитови заглавия - романтичната комедия „Последната Коледа“ и трилъра „Черна Коледа“ са сред акцентите на видеотеката през ноември.

До 29 ноември абонатите на А1 Xplore TV ще могат да се забавляват с романтичната комедия „Последната Коледа“. Филмът обещава да е истинско удоволствие за почитателите на жанра, тъй като в главната роля е Емилия Кларк, придобила световна известност с участието си в романтични филми като „Аз преди теб“ и най-вече с ролята на Денерис Таргариен в култовия сериал „Game of Thrones“. Звездното участие на актрисата Емма Томпсън във филма също е обещаващ атестат за романтична комедия от най-висок клас.

Филмът разказва историята на Кейт (Емилия Кларк), която се скита из Лондон под тежестта на купища лоши взети решения и звуците на звънчетата на обувките си, които са още едно дразнещо следствие от работата ѝ като елф в целогодишно отворен коледен магазин. В живота ѝ изненадващо се появява Том (Хенри Голдинг), който изглежда съмнително идеален и започва да руши преградите, които тя си е изградила. Докато Лондон се преобразява за най-светлия момент в годината, между двамата нещата просто не се получават. Но понякога човек трябва да остави нещата сами да се подредят, да слуша сърцето си… и да има вяра.

За почитателите на смразяващите трилъри селекцията на А1 Видеотека през ноември включва филма „Черна Коледа“. Действието се развива по време на коледните празници, когато колежът Хоторн е притихнал заради ваканцията. Докато Райли Стоун и нейните приятелки от МКЕ – атлетката Марти, бунтарката Крис и чревоугодничката Джеси, се готвят да „украсят“ колежа със серия от тематични коледни купони, мистериозен убиец започва да избива момичета от сестринството една по една. С нарастващия брой на жертвите, Райли и нейните приятелки все по-ясно осъзнават, че не могат да имат доверие на нито един мъж, включително на свенливия приятел на Марта - Нейт, новата любовна тръпка на Райли - Ландън и дори на уважавания им преподавател професор Гелсън. Но, който и да се окаже убиецът, той бързо ще разбере, че се е забъркал с грешното сестринство.

Абонатите на А1 Xplore TV могат лесно и удобно да търсят сред разнообразните заглавия във Видеотеката, а с времето платформата се адаптира към техните предпочитания и извежда на преден план персонализирани AI препоръки според техния вкус. Селекцията във Видеотеката включва филми от разнообразни жанрове, подходящи за всички възрасти. Интерактивната телевизия на А1 предлага на зрителите първокачествено филмово съдържание с кристална картина и професионален превод и субтитри. Наскоро A1 Xplore TV спечели приза „Продукт на годината 2020“ в категория „Интерактивна телевизия“ в престижния световен конкурс за иновации на базата на проучване, проведено от Nielsen International сред 2000 потребители в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай