Смях с Де Ниро по bTV

Смях с Де Ниро по bTV | StandartNews.com

С нова визия, много смях и коледно настроение ще изпрати старата година и ще посрещне новата 2015-та bTV Comedy. Сред лентите, които ще донесат забавление на зрителите, са "Анализирай това", "Анализирай онова", "Коледата на Денис Белята", "Боговете сигурно са полудели" 1 и 2, "Доктор Дулитъл: Опашката на шефа", "Коледата невъзможна", "Годината без Дядо Коледа".

По празниците най-забавният канал на bTV Media Group не само ще продължи да излъчва любимите на зрителите сериали без прекъсване, но дори ще увеличи дозата развлечения. Очакват ни тв маратони с "Приятели", "Семейство Флинстоун", "Столичани в повече", "Двама мъже и половина" и новите сезони на "По средата" и "Парченца живот".

bTV Cinema ще завладее ефира с премиерни филми и любими световни заглавия. Всеки понеделник каналът предлага едни от най-новите заглавия. Зрителите ще се насладят на световни хитове - "Играта на Ендър" (Ейса Бътърфилд, Харисън Форд), "Неудържим" (Тони Скот, Дензъл Уошингтън), "Уолстрийт: Парите никога не спят" (Сюзан Сарандън, Майкъл Дъглас, Чарли Шийн, Мартин Шийн), "Вълкът от Уолстрийт" (Леонардо ди Каприо, Матю Макконъхи), "Саботаж". Документалният "Филмите и звездите на 2014-та" пък разказва за най-горещите събития в света на седмото изкуство.

В празничния месец bTV Action върти "Коледа със закъснител" с Брус Уилис и поредицата "Умирай трудно". Сред премиерните заглавия там са и хитовият сериал "Избран" и лентата "Хищници" (Олег Тактаров, Лорънс Фишбърн, Ейдриън Броуди).
Романтични емоции ще ни залеят с минисериала "Африка, моя любов", филмите "Малки жени" и "Императорът и розата" от ефира на bTV Lady.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай