Смях и изненади в "Черешката на тортата"

Смях и изненади в "Черешката на тортата"  | StandartNews.com

Нова телевизия започва лятото с горещ старт. Кулинарното шоу "Черешката на тортата" открива парада днес от 20 часа. Попфолк певецът Милко Калайджиев, актьорите Сашо Дойнов и Ернестина Шинова, ясновидката Николета Йорданова и певицата Прея Осасей ще са първите участници в новия сезон на реалитито, дирижирано от шеф Иван Манчев. А това обещава големи порции смях и изненади в шоуто.

Хитовият сериал "Скорпион", от създателите на "Бързи и яростни" и "Хавай 5-0", ще започва точно час след това всяка делнична вечер. В премиерния епизод предстои неочаквана среща с Уолтър О'Брайън - човека с един от най-високите коефициенти на интелигентност в света, който само на 13 години хаква компютърната система на НАСА.

От днес Ани Салич и Николай Дойнов всеки делничен ден ще представят най-важното от страната и света два пъти в телевизионния праймтайм - в 19 и в 22 часа. "Господари на ефира" вече ще почва в 22.30 часа.

Вече тръгна и кастингът за новия сезон на "Фермер търси жена". В сайта на Нова до 15 юни е активна формата за регистрация. Търсят се най-подходящите претенденти, които са трудолюбиви, симпатични, романтични и са готови на всичко, за да открият мечтаната половинка в живота си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай