Слай харесал Патрик Хюз във видеотеката

Бащата на австралиеца се е снимал тук в "Елитни убийци"

Слай харесал Патрик Хюз във видеотеката | StandartNews.com

Варна. Силвестър Сталоун разбира, че Патрик Хюз е неговият човек за режисурата на "Непобедимите 3", когато взима от кварталната видеотека полицейската история "Червен хълм". Тогава звездният екшън герой и продуцент възторжено възкликна в социалната мрежа Туитър: "Взех под наем "Червен хълм". Страхотен филм!! 500 хиляди бюджет, 20 дни снимки. Невероятно е! Роки имаше 850 хиляди и 25 дни. Явно е, че и двамата мислим и действаме по един и същи начин. Това е предзнаменование".

Явно Слай много е харесал единствения пълнометражен филм на австралиеца. Трилърът от 2010 г., показан и на "Берлинале", е с участието на Райън Куонтън и разказва историята на млад полицай, който решава да се оттегли от напрегнатия живот в големия град. Заедно с бременната си съпруга той се мести в малкото провинциално градче Ред Хил. Само че семейната му идилия е нарушена още в първия работен ден, когато вижда репортаж за опасен местен затворник. Начинът, по който е заснет, впечатлил Сталоун дотолкова, че да си припомни боксовата класика "Роки". Многообещаващият холивудски младок трябва да се гордее от оценката на киноветерана. Досега Патрик има три късометражни ленти, на които е и сценарист - The Director (2000), The Lighter (2001) и I Signs (2008). "Червеният хълм" също е изцяло негов продукт, включително и като продуцент.

Любопитна подробност е, че Патрик чува за първи път за България далеч преди Слай да го привика за каузата "Непобедимите". През 2011 г. баща му, актьорът Тим Хюз, участва във филма "Елитни убийци", част от който е сниман у нас. Лентата е с Робърт де Ниро, Джейсън Стейтъм и Клайв Оуен, но те не са идвали тогава за снимките тук.
Както вече е ясно, камерите на "Непобедимите 3" се завъртяха за първи път на пристанището във Варна преди ден. А Сталоун, Джейсън Стейтъм, Уесли Снайпс, Тери Крюз и Ранди Кутюр бяха главните екшън герои. Освен че сюжетът се върти около сомалийски мафиот и че продуцентите искат този път лентата да съдържа повече комедийни елементи, друго много не се знае, както е според регламентите на Холивуд. Според самия Сталоун "Непобедимите 3" ще представи няколко нови персонажа, които ще играят важна роля в историята. А завършеният филм ще съдържа "планини от изненади". Кой ли знае по-добре от него, след като освен в главната роля и продуцент, той е и ко-сценарист.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай