Слай, Арни и Стейтъм във Варна

Звездите пристигат на 19 август заради "Непобедимите 3", първите снимки са на порта

Слай, Арни и Стейтъм във Варна | StandartNews.com

Цялото екшън войнство ще се изсипе тези дни във Варна - Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и Джейсън Стейтъм ще снимат част от сцените на лентата "Непобедимите" 3 на пристанището. Звездите ще кацнат най-вероятно на 19 август. Екшънът там ще отнеме два дни, каза шефът на порта Божидар Чапаров пред "Дарик". Снимките ще са съобразени с работния график на пристанището, а това ще донесе и приходи, похвали се Чапаров. Екшън сцени ще има и във варненската корабостроителница. Предвидени са и гонки по море със скоростни лодки. Търсят се и 40 слаби афроамериканци, които да изиграят сомалийски полицаи.

Както стана ясно, Брус Уилис няма да участва в третия филм на "Непобедимите". Причината е, че легендарният актьор на Холивуд поискал по 1 милион долара на ден за 4 дни снимки, предлагали му три. Така след 72 часа на пазарлък Брус Уилис отпаднал от екипа, написа "Холивуд рипортър".

В третата част освен Слай, Арни и Джейсън ще участват и Харисън Форд, Джеки Чан, Уесли Снайпс, Мики Рурк и Мила Йовович. Филмът е с бюджет 90 млн. долара. Предвидено е лентата да излезе на екран през август 2014.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай