Синът на Ваня Костова: Успяхме да си кажем всичко

Непоносимо е, дъщеря ми Ванеса ме крепи, признава д-р Боян Михайлов

Синът на Ваня Костова: Успяхме да си кажем всичко | StandartNews.com

Боян Михайлов и майка му Ваня Костова са успели да си кажат всичко, преди голямата певица да напусне внезапно този сявт. "Най-важното, което тя чу от мен и в което беше сигурна, е че я обичам и че се гордея с нея", просълзи се докторът в "Събуди се".  

„Тя беше изключително благороден и справедлив човек. Винаги ме учеше да вървя към високото и да надскачам себе си. Загубата е непоносима за мен. Единственото, което ме крепи, е грижата и любовта към дъщеря ми Ванеса. Спомените, които имам с майка ми са много. Случвало се е да запее без предупреждение сред хора. В края на песента те нямаха сили да аплодират”, разказа Боян. Той е категоричен, че майка му е най-свободният и най-свободолюбивият човек, когато познава. "Нямаше как да остане затворена в никакви красиви и златни клетки", признава практикуващия лекар Боян Михайлов, визирайки двата момента в кариерата на Ваня Костова, в които тя напуска "Фамилия Тоника".     

На 1 август е концертът в Бургас, посветен на изключителната изпълнителка на десетки безсмъртни шлагери. Тогава на сцената в Летния театър за фестивала "Бургас и морето" ще излезе и Ванеса, която ще пее в дует с Божидар, внука на Стефан Диомов.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай