Силвестър Сталоун със смайващи думи за Шварценегер

В началото на кариерите си актьорите искрено се ненавиждаха

Силвестър Сталоун със смайващи думи за Шварценегер | StandartNews.com

„Арнолд Шварценегер беше по-добрата екшън звезда“, заяви открито Силвестър Сталоун при участието си в документалния филм на шампиона по културизъм за Netflix.

Въпреки че в началото на кариерата си "искрено" се ненавиждаха, 76-годишната звезда от "Роки" разсъждава върху това, че той и 75-годишният актьор от "Терминатор" са имали "различни стилове на игра".

"Той беше по-добър. Той просто имаше всички отговори", каза той за Шварценегер, предаде БГНЕС. "Той имаше тялото. Той имаше силата. Това беше неговият облик“.

Бащата на пет деца отбеляза, че ожесточената конкуренция между тях се е формирала, тъй като и двамата са се стремели да бъдат "най-добрият екшън герой" на 80-те години.

„Дотогава екшънът беше преследване с коли като "Френска връзка" и филм, в който всичко се свеждаше до интелект и инсинуации, до словесно бла-бла“, каза Сталоун. "Всъщност разчиташ на тялото си, за да разкажеш историята. Диалогът не беше необходим. Видях в това възможност, защото никой друг не се занимаваше с това..., освен някакъв друг човек от Австрия, който нямаше нужда да казва много", спомня си номинираният за "Оскар".

И двамата се радват на процъфтяваща кариера като екшън звезди през 80-те години на миналия век, в резултат на което между тях съществува ожесточено съперничество. Миналата година по време на интервю за "Шоуто на Джонатан Рос" Сталоун призна, че "известно време не са могли да издържат да бъдат заедно в една и съща галактика".

Силвестър твърди, че Арнолд дори го е "подмамил" да се снима в „боклукът“ от 1992 г., комедията „Спри или майка ми ще стреля“. Той отвърна на удара с шега към широко порицавания филм на Арни от 1994 г. "Близнаците", като каза: "Поне не съм бил бременен във филм, Арнолд. Квит сме“.

През последните десетилетия двамата установиха приятелски отношения, като дори се снимаха заедно в два филма за „Непобедимите“ и във филма от 2013 г. „Невъзможно бягство“.

През ноември той заяви, че Шварценегер е "много мъдър и обича да говори философски".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай