Щури мацки подлудяват Зак Ефрон и Адам Дивайн

Щури мацки подлудяват Зак Ефрон и Адам Дивайн | StandartNews.com

"Майк и Дейв си търсят гаджета" е забавна комедия по-скоро за тийнейджъри. Братята купонджии Майк (Адам Дивайн) и Дейв (Зак Ефрон) пускат онлайн реклама, за да си намерят идеалните половинки (Ана Кендрик, Обри Плаза) за хавайската сватба на сестра им. Надеждите на момчетата за щуро преживяване се изпаряват, когато са засенчени и надхитрени от две много палави момичета. Братята Стенгъл са приключенски настроени младежи, които обичат забавленията, макар според някой да са неприятни и противни типове.

Тези "някои" са останалите членове на семейство Стенгъл. Бързи ретроспекции припомнят лудориите на момчетата по време на семейните събирания през годините. Всички си прекарват добре, нещата вървят гладко до момента, в който ергените Майк и Дейв се появят, напиват се, свалят момичета наред, държат се като идиоти и съсипват тържеството. Рекламата, с която търсят мацки, жъне голям успех и отговорите са толкова много, че Майк и Дейв са принудени да организират прослушване на кандидатките.

Те се срещат с хубавици, гръндж момичета, странни, агресивни или параноични девойки. Има дори и близначки, които изглеждат като момчета. В крайна сменка Татяна и Алис сами намират братята и ги спечелват с чара си. Колкото и налудничаво да звучи всичко това, то се е случило в действителност и е послужило за основа на филма. "Когато разбрах за това, си помислих: Какви ли идиоти биха направили такова нещо?, казва съсценаристът Андрю Джей Коен, който е автор заедно с Брендан ОСБраян. В режисьорския дебют на Джейк Шимански освен нецензурен хумор има и неочаквано емоционални моменти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай