Четвъртък,

Ще проговори ли отвлеченият Павлов в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
Ще проговори ли отвлеченият Павлов в "Братя"
A
A
A

Драго чувства, че може би е на крачка от разбулване на мистерията за изчезването на брат си. Той не може да забрави събитията от деня на убийството на Фьодор Опланчик, но все още не успява да разгадае тайната, какво се е случило с Борис, жив ли е и кой стои зад атаката срещу него. Научавайки, че точно полицаят Дарин Павлов е извършил предателството, като е подготвил  капан за своя колега, Драго организира отвличането му с цел да изкопчи още информация. Има ли какво повече да признае Павлов, за да насочи бизнесмена в правилната посока, или нечовешките изтезания, на които е подложен, са напълно напразни? И каква ще е съдбата му от тук нататък?

Лора е в тежко емоционално състояние след раздялата с Драго, но вътрешно е твърдо убедена, че е взела правилното решение. Това й дава сили да вдигне глава и да продължи твърдо напред. Драматичен разговор с нейния най-голям съдник – Калин, я провокира да му каже в очите истина, която никак няма да му хареса.

Загубил себе си, Симо върви все повече към дъното. За да се отърве от следващи проблеми, той се опитва да угоди на Кривия – местния наркодилър. В разговор с Гери, той научава шокиращи тайни от живота на собственото си семейство и е изумен. Какво ще му разкаже сервитьорката от полицейския ресторант, как ще се отрази тази информация на ученика и има ли кой да му помогне в неговото отчаяние?

Тагове: Братя Епизод

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички