Сам Смит възпя любовта в нов албум

Носителят на "Грами" и "Оскар" превзе музикалните класации

Сам Смит възпя любовта в нов албум | StandartNews.com

Носителят на „Грами“, BRIT, „Златен Глобус“ и „Оскар“ Сам Смит представи дългоочквания си нов албум ‘Love Goes’.

Малко след премиерата на сингъла ‘My Oasis’, супер звездата на световната поп сцена зарадва феновете си и с втори хит - ‘Diamonds’. Парчето е поредният проект в изключителната музикална история на изпълнителя, който демонстрира красивите му вокали с текст, разказващ предизвикателна приказка за любов, изживяна без колебание. За малко повече от месец след премиерата си видеото към ‘Diamonds’ е гледано близо 25 милиона пъти в YouTube. Песента бързо постигна популярност не само във Великобритания, но и в световен мащаб, като у нас парчето се нареди под #8 в националната ни класация за най-излъчвани песни в радио и ТВ ефира.

За обложката на новия си албум Сам се доверява на световнопризнатия британски моден фотограф и създател на филми Alasdair McLellan, работил с „Vogue“ и „Louis Vuitton“.

„Последните 2 години бяха най-експерименталните в живота ми в личен и професионален план. Всеки път, когато влизах в студиото, си обещавах, че ще се целя към звездите и няма да си поставям граници. Резултатът е толкова магичен, терапевтичен и забавен. Любовта ми към музиката е толкова необятна и всичките ми забранени удоволствия прерастнаха в удоволствия. Без вина, без срам, просто любов към пеенето, създаването, танцуването. Благодарен съм на всеки човек, който е прегърнал моята креативност и е приел посоката, в която вървя, на всеки, който ми позволи да съм този, който искам да бъда... слушайки песните ми с отворено сърце и възприемайки всяка от тях като цвете в градина. Постарах се да не се възприемам твърде сериозно, докато пишех тези песни. Надявам се, че те ще ви накарат да се усмихнете, защото аз се усмихнах и продължавам да го правя“, споделя Смит.

Освен синглите ‘My Oasis’ и ‘Diamonds’ новият албум включва и други издадени вече парчета, сред които колаборации с изключителни артисти - талантливата Normani в мултиплатинения световен хит ‘Dancing With A Stranger’, Калвин Харис в ‘Promises’ и Деми Ловато в ‘I’m Ready’. За да отпразнува премиерата на ‘Love Goes’, Сам представи песните от албума, както и най-големите си хитове, в специален концерт на живо от легендарното Abbey Road Studios, който беше предаден на живо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай