С кого говори по телефона Христо Шопов

Топ актьорът излиза с нов моноспектакъл на Елин Рахнев и Лиза Шопова

С кого говори по телефона Христо Шопов | StandartNews.com

Световният киноартист Христо Шопов, който през последните няколко години се завърна в театъра, излиза с моноспектакъл на 24 юни в „Сълза и смях“. В „Не е за телефон“ неговият герой час и петнайсет минути ще говори по жицата.

„Всъщност това е динамичният ден на един мъж, който се опитва да оцелее. Много мъже ще се познаят в този персонаж - и не само мъже“, сподели синът на великия Наум Шопов по Би Ти Ви. Автори на представлението са Елин Рахнев и Лиза Шопова – сестрата на Христо, която е и негов режисьор. Сценографията на постановката, която е продукция на театъра в Хасково, където Рахнев е драматург, е на Анелия Райкова, а музиката е на Светлин Къслев.

„Шегуваме се с много неща от живота на сцената, като спазваме добрия вкус. Но не са много онези нещата, които ме разсмиват. Важното е човек да може да се шегува със себе си“, беше категоричен Шопов. Според него фразата „Не е за телефон“ все така продължава да бъде актуална за всекидневието ни, защото хората все още предпочитат да си казват важното, като се видят. Самият той обаче не се страхува, че някой може да го подслушва, защото не е чак толкова интересен.          

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай