Русев мачка с пистолет в киното

Русев мачка с пистолет в киното | StandartNews.com

В последните години стана практика професионалните кечисти редовно да участват във филми. Най-яркият пример за това е Дуйен Джонсън - Скалата, който стана една от най-големите холивудски звезди. По този път официално тръгна и българският кечист - Русев.

Мирослав Бърняшев за първи път бе увековечен на лента. Вчера в САЩ бе премиерата на екшън комедията "Обратно броене". Тя продукция "WWE Studios". Българинът се появява на кратко, но запомнящо се. Той насочва пистолет срещу главния герой - Долф Зиглър, с който имаха дълга вражда на ринга.

Филмът разказва историята за ченге, което трябва да спаси отвлечено дете. Част от сценката между двамата дори е включена в трейлъра. Повечето коментари за филма са положителни, а някои фенове дори смятат, че българинът се е справил идеално с ролята си на "лош" герой. В "Туитър" дори се върти идеята Русев да участва в новия филм от хитовата поредица "Час Пик 4".

Мирослав пък даде кратко интервю за ирландското издание "Joe" след "Кечмания 32", която се проведе пред над 100 000 души в Далас. В него той обяви, че победата над "Новият ден" и самото му представяне в шоуто е било "брилятно". "Чувствах се отлично. Единственото неприятно нещо дойде от Ледения, Шон Майкълс и Рик Флеър, които ни прекъснаха. Беше доста неуважително. Колегата ми Шеймъс. Да, той е ирландец. Страхотен приятел. Но баща му е още по-готин. Винаги ни разсмива", добави Русев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай