Понеделник,

Режисьорът на Бакалова: Тя е работохолик

От: Агенция Стандарт -
190
Режисьорът на Бакалова: Тя е работохолик
A
A
A

„Комедия се прави най-трудно. Да успееш да разсмееш публиката е изключително трудно, много по-лесно е да я разплачеш или да я натъжиш“. Това каза в „120 минути“ режисьорът Ивайло Пенчев.

Последната му комедия – „Като за последно“, вече е по кината. В нея участва и номинираната за „Оскар“ българка Мария Бакалова. Тя се явява на кастинг за филма на Ивайло Пенчев, преди да стане известна с участието си в „Борат 2“.

„Над 30 момичета се явиха на кастинга. Мария ме спечели с една обаятелна усмивка. В същото време с една тъга в очите. Освен това камерата много я харесва и е изключителен работохолик. Смея да твърдя, че много от момичетата идваха на кастинга абсолютно неподготвени. На предварителни разговори ти им задаваш въпрос, те мълчат или отговарят едносрично. Докато тя е жива и това определено прави впечатление. Да не говорим за това колко е амбициозна и добра в интерпретациите“, коментира режисьорът.

Както стана ясно, по време на снимките Пенчев трябва да пусне Бакалова за кастинга за „Борат 2“. „Тя ме попита може ли и съгласен ли съм да я пусна. Нямаше да си го простя, ако не я бях пуснал“, кетегоричен е той.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com