Разочарование от Мадона на Евровизия

Пиърс Морган поведе „хорото на недоволството“ като пусна в Туитър съобщение: „Почивай в мир, кариера на Мадона.“ ('RIP Madonna’s career.')

Разочарование от Мадона на Евровизия | StandartNews.com

Мадона напусна снощи 64-те награди на Евровизия след като разочарова зрителите и особено всички свои почитатели, съобщава британската преса.

По време на шоуто тя изпълни своя хит от 1989 година Like a Prayer. 60-годишната кралица на попмузиката представи и новата си песен Future, която е част от 14-я й албум Madame X.

Изключително очакваното й изпълнение, за което тя се появи на върха на стълбище, наметната с пелерина и качулка, носеща метална броня на гърдите обаче, остави феновете и наблюдателите разочаровани, пише в. Дейли Мейл.

Популярният телевизионен водещ Пиърс Морган, поведе „хорото на недоволството“ като пусна в Туитър съобщение, гласящо: „Почивай в мир, кариера на Мадона.“ ('RIP Madonna’s career.')

Дори водещият на Евровизия 2019 Греъм Нортън се пошегува нахално след изпълнението й с репликата: Малко безмълвна реакция на Мадона в залата, бих казал…“

Множество други зрители сподели мнението на Морган и Нортън, а един от феновете написа: „Никога не съм бил по-разочарован.“ И още от друг: „Бях доста разочарован от Мадона.“, както и „О, Мадона, не съм гневен, а просто разочарован“.

И докато мненията на недоволните валяха в Туитър, все пак имаше почитатели, които подкрепяха своята доживотно звезда: „Съжалявам, но Мадона все още е моя кралица, независимо от това изпълнение.“

Докато из цяла Европа течеше гласуването за победителя Мадона излезе на сцената, за да изпълни хита си от 1989 г. Like a Prayer. Пригласяше и хор от 35 души, а по сцената се във вихъра си бяха кажи-речи 30 танцьори, „нагласени“ като монаси. В момента на достигане на връхния момент в песента, танцьорите отхвърлиха своите качулки и се оказаха с наденати на главите противогази, украсени с цветя.

След това дойде ред и на новата песен Future, която тя изпълни в дует с рапъра Куаво. Песента също е включена в новия й албум Madame X.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай