Разкриха Къртицата 3 седмици преди финала

Разкриха Къртицата 3 седмици преди финала | StandartNews.com

Неочакван и вълнуващ обрат настъпи в снощния лайф на "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване" само 3 седмици преди финала на шоуто. Общият Заподозрян номер 1 на Групата в базата- Емил Русев, действително се оказа къртицата. Русев получи най-много номинации и съответно съмнения от играчите в шоуто и се явява на елиминационен тест цели четири пъти - последният от които снощи. Сблъсъкът между двамата участници на тест беше драматичен, тъй като негов опонент бе и най-близкият му човек в базата - Бориса Тютюнджиева.

Русев падна именно от издръжливата красавица, която беше дала девет от десет верни отговора в двубоя срещу него, а въпросите на теста са били най-трудните досега, призна водещият Иван. Явно нервите са попречили на Русев да се представи отлично на теста, макар че и двамата играха с един и същ заподозрян, а именно самият той. Емил сподели, че Бориса още след 1-вата седмица в базата е усетила, че той е саботьорът. Съпругата му Христина, която също беше в шоуто, но напусна на по-ранен етап, заяви, че "си познава човека" и е знаела, че мъжът й е къртицата.

До вчера участниците не играеха действително играта и се номинираха по симпатии и представяне на битките, но ред драматични събития и скандали в базата, както и манипулации между играчите доведоха до обрат в стратегиите и множество номинаци за главния заподозрян.

Истината бе разкрита само три седмици преди финала на вълнуващото риалити шоу. Правилата на формата гласят, че след като къртицата е разкрита, групата получава половината от парите в сметката на "предателя", извоювани в битките и игрите досега, и вече има 119 210 лв. Предстои и нова церемония по избор на къртица и в оставащото време играчите ще се "върнат в първи клас". Новият саботьор ще започне да трупа пари в сметката си от сумата 43 840 лв.

Емил Русев беше номиниран по време на най-напрегнатата Церемония по забиване на копията от началото на шоуто досега, която продължи двойно по-дълго време и лайфът приключи чак в полунощ. Къртицата беше на косъм да се "изплъзне" от остриетата на Групата, тъй като до самия край вотът беше равен между Русев и Ивайла Бакалова. В крайна сметка обаче копието на Бориса реши изхода от номинациите, като тя най-неочаквано избра да постави своето пред най-близкия си приятел в играта с аргумента, че предпочита да загуби от приятел, а не от лицемер и предател като Ивайла.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай