Рапът отново на фокус. Травис Скот начело на класация

Саундтракът на "Барби" не остава по-назад в челната тройка

Рапът отново на фокус. Травис Скот начело на класация | StandartNews.com

Травис Скот изпъква начело на нова класация. Той ще оглави албуми на "Билборд" с "Utopia", съобщи сайтът на изданието. 

Той запазва позицията си от миналата седмица с продадени 147 000 еквивалентни единици за отчетния период. "Utopia" е излезе на пазара на 28 юли.

Продукцията на Травис Скот е първият рап албум, който остава начело на "Билборд 200" две седмици от почти две години насам, след като "Certified Lover Boy" на Дрейк оглавяваше чарта три седмици в периода между средата на септември и началото на октомври 2021 г. Албумът на канадеца беше на върха общо пет непоследователни седмици. 

Кънтри звездата Морган Уолън повежда втората позиция в подреждането тази седмица с неговият албум "One Thing at a Time", който се изкачва с едно място. От него са продадени 92 000 еквивалентни единици за отчетния период. 

Саундтракът на хитовия филм "Барби" също заема своето място в челната тройка, от който са продадени 74 000 еквиваленти единици. Продукцията на режисьорката Грета Гъруиг, с участието на Марго Роби и  Райън Гослинг, е начело на бокс-офис класацията на Северна Америка за четвърта поредна седмица. 

Четвърта в чарта на "Билборд" се нарежда Тейлър Суифт с албума "Speak Now (Taylor's Version)", който излезе в началото на юли. От него са продадени 60 000 еквивалентни единици. 

Певицата, която наскоро приключи северноамериканския етап от световното си турне "Еras", е и на пето място в албумната класация с "Midnights". От него са продадени 56 000 еквивалентни единици за отчетния период. 

Продукцията на Суифт "Lover" е на шеста позиция в чарта на "Билборд", пише БТА

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай