"Рамщайн" идват с 25 тира техника

Строежът на сцената за рок гигантите започва в понеделник

"Рамщайн" идват с 25 тира техника | StandartNews.com

Виелицата "Рамщайн" обеща уникално и огнено шоу за втория си концерт у нас - на 26 юли на стадион "Васил Левски". Германската машина е хедлайнер на фестивала "София рокс", в който ще участват още бандите BULLET FOR MY VALENTINE, SPINESHANK, ENSLAVED, DORRN, HAMATOM.

Музикантите задължително ще спазят девиза си "Без огън и пиротехника няма концерт", така че феновете могат да очакват грандиозен спектакъл, обеща пред "Стандарт" Петър Петров, шеф на "Болкън ентъртейнмънт", която отново води "Рамщайн" в България.

Музикантите идват с 25 тира техника. Сцената им е висока 18 метра, дълбока 22 и широка 32. На практика покрива почти целия сектор "Г" на националния стадион. Въпросното мащабно съоръжение пристига от Рим, където легендарните германци имат концерт дни преди шоуто в София. А то ще е единствено на Балканите тази година. Озвучаването е дело на реномирани западни фирми.

Още тази събота ще бъдат затворени паркингите пред стадион "Васил Левски". Техниката на "Рамщайн" пристига в неделя и в понеделник започва строежа. Предвижда се до сряда всичко да е напълно готово, за да може в четвъртък и петък техническите екипи и тонрежисьорите на "Рамщайн" и останалите групи да нагласят звука, каза още Петров. Все още има билети за шоуто, добави той.

Китаристът Рихард Круспе даде ексклузивно интервю за "Стандарт".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай