Първи трейлър за предисторията на "Игра на тронове" /Видео/

Сюжет на "Домът на дракона" се развива 200 години преди събитията на хитовата пордица

Първи трейлър за предисторията на "Игра на тронове" /Видео/ | StandartNews.com

Първият официален тийзър на "Домът на дракона" бе представен за първи път като част от днешното събитие за стартиране на стрийминг услугата HBO Max в Европа. Базиран на „Огън и кръв“ на Джордж Р. Р. Мартин, сериалът, чийто сюжет се развива 200 години преди събитията от „Игра на тронове“, разказва историята на Дом Таргариен. Ko-създател и изпълнителен продуцент на сериала е Джордж Р. Р. Мартин, Роналд Кондал изпълнява същите длъжности плюс тази на сценарист. Режисьор е Мигел Сапочник.

Тийзърът включва първите официални кадри от дългоочаквания сериал с вече обявените актьори, както и още: Уил Джонсън като сер Вемонд Веларион - по-малкият брат на Корлис Веларион, Джон Макмилан като сер Ленор Веларион - син на Корлис Веларион и Ренис Таргариен, Тео Нейт като младия сер Ленор Веларион - син на Корлис Веларион и Ренис Таргариен, Савана Стейн като лейди Лена Веларион - дъщеря на Корлис Веларион и Ренис Таргариен.

HBO Max, стрийминг платформата на WarnerMedia, за директен абонамент от потребители ще бъде достъпна за гледане в 20 държави. HBO Max събира на едно място за първи път в Европа най-доброто от света на забавленията, свързани с филми, детски програми, риалити формати и оригинални сериали от Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network и Max Originals. Услугата заменя съществуващата платформа HBO GO.

Новата стрийминг услуга ще стартира първо в Швеция, Дания, Норвегия, Финландия, Испания и Андора на 26 октомври 2021 г., а няколко месеца след това и в Централна и Източна Европа и Португалия. Плановете за 2022 година включват старт на HBO Max на седем нови пазара: Холандия, Турция, Гърция, Исландия, Естония, Латвия и Литва. Така до средата на 2022 г. HBO Max ще е достъпна на 27 територии в Европа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай