Продадоха над 6000 билета за шоуто на моторите

Продадоха над 6000 билета за шоуто на моторите | StandartNews.com

София. Над 6000 билета вече са продадени за финалния кръг на Световния шампионат по мотокрос фрийстайл - Night of the jumps. Грандиозното шоу е на 14 декември в "Арена Армеец". Официалното откриване е от 19,00 ч. Както и в предишните години, така и сега зрителите ще имат възможността да изживеят изключителни емоции с едно от най-зрелищните състезания в света на моторните спортове. Допълнителна интрига и адреналин внася фактът, че световният шампион за 2013 г. ще бъде определен именно в София.

Лидерите в генералното класиране - французинът Давид Риналдо и Либор Подмол от Чехия, са разделени само от една точка, а шансове да им обърка плановете има любимецът на софийската публика Реми Бизуар (Фр).

След една седмица започва и поставянето на специализираната настилка, като подготовката на трасето трябва да се извърши за по-малко от 48 часа. Освен състезателния елит в този спорт, у нас ще пристигат и ръководители на редица европейски и световни федерации, начело с президента на комисията по мотокрос и супермото Волфганг Сръб.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай