"Пристигане в Америка 2" пропуска големия екран

Дългоочакваната лента с Еди Мърфи ще бъде излъчена по стрийминг платформата на Амазон

"Пристигане в Америка 2" пропуска големия екран | StandartNews.com

Дългоочакваното продължение на класиката на Еди Мърфи "Пристигане в Америка" ще пропусне големия екран и ще се появи в стрийминг платформата на Амазон. Филмът е в процес на продажба от дистрибуторите "Парамаунт пикчърс" на "Амазон стюдиос" в сделка на стойност 125 милиона долара, пише БТА, цитирайки "Варайъти". Премиерата на "Пристигане в Америка 2" се очаква да бъде на 18 декември в стрийминг платформата на "Амазон".

В продължението на комедията зрителите отново ще видят Еди Мърфи в главната роля на принц Аким. Готвейки се да стане крал на измислената страна Замунда и изпълнявайки последната заръка на баща си, принцът потегля към САЩ, за да открие отдавна изгубения си син и следващ наследник на трона. Ролята на младежа е поверена на Джърмейн Фаулър.

Уесли Снайпс се превъплъщава в образа на Генерал Изи - владетел на съседна нация. В познатите им роли - на краля на Замунда и на най-добрия приятел на принц Аким, се завръщат съответно Джеймс Ърл Джоунс и Арсенио Хол. Шари Хедли, която в оригиналния филм се превъплъти в образа на Лиза Макдауъл - възлюбената на принца, също е част от актьорския състав. Кики Лейн играе дъщерята на принц Аким.

Режисьор на "Пристигане в Америка 2" е Крейг Брюър. Сценарият е на Кеня Барис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай