Преслава каза "да" на Гъмов

Преслава каза "да" на Гъмов | StandartNews.com

Преслава каза "да" на Станимир Гъмов. "Ще излезеш ли с мен на вечеря след края на шоуто?", попита актьорът. След като отговори утвърдително, фолк певицата побърза да уточни, че е на диета. Светлана Василева, която бе поредната изгонена от зрителския вот, призна пред Гала, че отначало се чувствала като "грозното патенце" сред съквартирантите си. После обаче си възвърнала самочувствието най-вече с подкрепата на Ернестина Шинова. Светлана разкри, че участието й в риалитито й е донесло повече положителни, отколкото негативни изживявания. Премълча излагацията си пред цяла България, след като показа на всички, че е зле и с правописа, и с правоговора, и с географията.

Когато обаче в студиото я накараха да коментира слуховете, че още през 2012 г. е била спрягана като "момиче на повикване" от богати бизнесмени, Светлана отговори: "Нека се обади онзи, който ме е поръчал за секс! Искам да го видя. Била съм с един мъж и не съм изпитвала нужда да ходя по дискотеките. Най-възрастният ми мъж беше на 38 години. Бих казала, че ме е обичал и ми го е показал, че ме е обичал - съвсем нематериално".

Междувременно се заговори, че участникът във "Фермата" Георги Варсамов ще влезе и в "Биг брадър ол старс" в понеделник по Нова. Бившият затворник има сили за още една ударна доза емоции и приключения, които е готов да сътвори пред очите на цяла България. "Ще бъда самият аз", категоричен е той. Още слухове вървят за вътрешния живот в Нова - имало скандали за заплати. Гала взимала най-много от дамите в медията - за ужас на новинарките и на водещите в публицистиката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай