Празнични изненади в X Factor

Празнични изненади в X Factor | StandartNews.com

Празнични изненади и гостуващи музикални звезди ще бъдат основен акцент в предстоящия Коледен концерт на X Factor. Той ще бъде излъчен на 24 декември от 20:00ч. по Нова. Каляски, впряг от елени, бляскави костюми и много други коледни акценти, ще бъдат част от изпълненията на Дарина, Стивън, Виктория, Християна, A.V.A. и Кристиан, разкриха продуцентите.

Интересни дуети ще зарадват зрителите на музикалното шоу. С интерпретация на световно популярен хит под светлините на прожекторите ще застанат Люси Дяковска и Поли Генова. На сцената ще се качи и Графа, придружен от своя бенд и хитовото парче „Моменти". Мария Илиева, която бе жури в предните издания на X Factor ще направи премиера на своята най-нова песен.

Невена Пейкова, Михаела Маринова и Кристина Дончева, които са най-успешните изпълнители от миналогодишното издание на шоуто, ще изпълнят песен, посветена на малките чудеса и големите мечти.

Празничното настроение ще продължи със специалното коледно издание на „Господари на ефира" от 22:00ч. Зрителите ще видят как facebойко се приготвя за празника. Пополина Вокс също е озарена от духа на Коледа, но по нейния неподражаем маниер, съобщиха още от Нова тв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай