Повратна точка в разследването в "Братя"

В отдел “Убийства” попадат на много важна следа по случая с мистериозно изчезналия Борис Донков

Повратна точка в разследването в "Братя" | StandartNews.com

В отдел “Убийства” попадат на много важна следа по случая с мистериозно изчезналия Борис Донков. Тя отвежда полицаите до ключова информация, която може да промени хода на събитията в разследването. Но някой сякаш е по петите на Черкезов и Йосифов, а дори понякога ги изпреварва и прикрива всяка улика. От СДВР тръгват по горещата следа, в състезание с времето, но не знаят, че са на косъм от смразяващо разкритие. Какво е то и дали ще стигнат до него или ще им убегне?

Денис привиква Лора в новия си, стар офис и я моли за повече информация от комуникацията й с полицаите. Нейните подозрения, че бизнесменът играе двойна игра, се засилват и тя е ужасена от мисълта, че той може наистина да има общо с изчезването на съпруга й. Изпълнена със съмнения и страхове, Лора търси начин сама да сглоби пъзела от улики, за да стигне до истината. Но дали ще успее и готова ли е да я чуе в този момент?

Разкъсван от угризения и смазан от решението на Мая за развод, Велин търси изход от безизходицата. В отчаянието си, той причаква своята дъщеря, за да я моли за съдействие. Вики се опитва да се измъкне от срещата, защото още не може да преодолее болката от случилото се неотдавна в семейството им. Дали разкаяният баща ще може да я омилостиви и с каква молба ще го изненада Вики от своя страна?

Слънцето най-сетне изгрява за Ива и Мая, които се сдобиват с интересен и солидно платен ангажимент в агенцията. Те трябва да организират голямо събитие за нови клиенти с изтънчен вкус и доста дълбоки джобове. Ще успеят ли да отговорят на високите им очаквания и дали двете вече могат да работят в добър тандем или общият им път е просто загубена кауза?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай