Последният филм на Ламбо влиза в Нетфликс

Това е хитовата лента на Ники Илиев "Завръщане"

Последният филм на Ламбо влиза в Нетфликс | StandartNews.com

За пръв път български филм ще влезе в стрийминг гиганта Нетфликс - Европа. Това е хитовата лента на Ники Илиев "Завръщане". По последни данни Ники Илиев и Башар Рахал са пред затваряне на сделката с платформата.

"Да, вярно е. Дай боже всичко да е наред, в края на лятото ще бъде достъпен", коментира пред "Телеграф" режисьорът. Той разкри още, че усилено работят по продължението на филма, а снимките на "Завръщане 2" се очаква да започнат през юни.

С тази лента Ники взе награда от десетото издание на международния филмов фестивал в Манхатън. Българинът грабна приза в категорията "Най-добър режисьор". У нас "Завръщане" бе обявен за най-гледания български филм за 2019-а, а в него последната си кинороля изигра покойният Стефан Данаилов.

Във филма участват още Башар Рахал, Бойко Кръстанов, Александър Кадиев, Орлин Павлов, Искра Донова, Евелин Костова, Диляна Попова и дуги. Историята разказва как точно 25 години след паметното футболно лято на България през 94-а трима приятели се завръщат у дома от всички краища на света, за да помогнат на друг свой приятел от детството да спаси родната си къща. Задачата се оказва изключително трудна, а поредица от безумни случки и абсурдни препятствия поставят на изпитания дългогодишното им приятелство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай