Погребват Робин Уилямс в Сан Франциско

Погребват Робин Уилямс в Сан Франциско | StandartNews.com

Робин Уилямс, който напусна грешния ни свят на 11 август по собствено желание, ще бъде погребан в Сан Франциско, на церемония в "изключително тесен" семеен кръг.

Появиха се и последните снимки на големия актьор, направени часове преди смъртта му. На тях той разговаря с гости на парти в художествена галерия в Калифорния. Домакин бил местният художник Марк Джагър. Уилямс бил сниман на събитието в събота вечер, само 36 часа преди тялото му да бъде открито в дома му в Марин каунти. Джагър разказва, че Уилямс изглеждал в добро настроение и се смеел с другите. Двамата дори обсъдили сценарий за филм. Робин бил там със Сюзън, която също се вижда на снимките.

Междувременно Боб Жмуда, комик и дългогодишен приятел на Робин Уилямс, казва, че макар новината за смъртта му да е била шокираща за повечето хора, самият той не е бил толкова изненадан. "Робин трудно общуваше извън сцената и дори най-близките му нямаха представа до каква степен беше депресиран. Дори в срещи с приятели си личеше липсата му на социални умения. Това вероятно беше една от причините да се стреми към "живителната" сцена. Без нея беше загубен", споделя Жмуда. Робин Уилямс ще бъде почетен на предстоящата церемония за наградите "Еми", която ще бъде на 25 август в Лос Анджелис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай