Парис, Сакалиев и Пулев влизат в Къщата

Парис ще диджейства в Къщата

Парис, Сакалиев и Пулев влизат в Къщата  | StandartNews.com

София. "Възхитена съм, че съм тук, нищо не знам за България, но скоро ще науча", бяха първите думи на Парис Хилтън, след като кацна на летище София. Мисля, че ще падне голям купон, аз се забавлявам, където и да отида, каза още тя, часове преди да влезе във "ВИП Брадър".

Парис поясни, че още не е решила колко време ще стои тука и дали ще излиза от Къщата, за да разгледа нощна София. Обеща обаче да покаже уменията си на диджей и се похвали, че първият сингъл от новият й албум ще е готов на 1 октомври.

Едно от специалните й желания е "ВИП Брадър" да й осигурява всички световни светски списания. Гаджето й Ривър Випери стоеше настрани, широко усмихнат, докато Парис бъбреше с журналисти и раздаваше автографи.

Компания на американката в Къщата ще прави още Стойко Сакалиев, който е сред втората порция ВИП съквартиранти, влезли тази нощ. Той е бивш футболист на ЦСКА и екснационал на България. Наричан е "любимец на "Г" сектор". Едно от малките неща, които не се знаят за него е, че обича да пише поезия, когато има музика. Влиза в Къщата, за да покаже, че футболистите не са глупави и ограничени и най-вече, за да спечели.

Еделвайс, най-известната еротична актриса в Италия, ще се конкурира по изрязани деколтета с фолк певицата Лияна. Тя е родена в Сибир, израснала е пред погледа на Михаил Горбачов - майка й е управител на зимната му резиденция. От 15 години е женена за българин. Еделвайс приключва кариерата си, защото не обича да прави секс без любов. Убедена е, че съквартирантите ще са с предразсъдъци към нея в началото. Казва, че не се трогва от нищо, избира какво да слуша и какво да игнорира и смята, че това именно би подразнило другите в Къщата.

Тервел Пулев е едно от интересните имена, които продуцентите са успели да навият за шоуто. Двукратният европейски вицешампион по бокс и носител на бронзов медал от Олимпийските игри Лондон 2012 г. е студент по право. Не му е приятно да се говори, че боксьорите не са интелигентни. И не желае да бъде сравняван с брат си Кубрат Пулев. Определя себе си като уравновесен и умерен.
Певицата Йоана Захариева също е сред участниците в риалитито. Казва, че е щура, скандална и истинска хулиганка. Тя има две деца от композитора Явор Козев, с когото май са разделени. За влизането си в Къщата казва, че е шанс да се качи отново на сцената, да се завърне към своята природа, да открие подходящия човек за себе си и да срещне любовта.

Ирина Флорин също ще грее като цвят лилав в Къщата на брадърите. Тя казва, че е готова да плаче, да утешава, да бъде слаба или силна, естествена и истинска.

Семейство Анна Янова Катуър и Джеред Катуър също влизат в пъстрата компания на шоуто. Тя е на 24 и е певица, а той е на 25, музикант. Анна е изгряваща звезда на поп и соул сцена в САЩ. Пяла е заедно с Шака Кан, Ерик Бенет и Стиви Уондър. Учи социология за две години, след което прекъсва и на 20 заминава да учи във вокалната програма на един от най- престижните университети в света Musician's Institute в Холивуд. През 2012 г. печели отличието "Изключителен изпълнител на годината" на пищна церемония. Започва да преподава и често е гост на много популярни тв шоута в Америка. Издава първия си самостоятелен албум с авторски песни. Омъжена е от май тази година. Влиза със съпруга си, за да покажат музиката, която правят заедно, и за да се завърне за малко в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай