Пак "Библиотеката" по БНТ

Гледаме Георги Милков и Милена Цветанска всяка събота от 10 по БНТ

Пак "Библиотеката" по БНТ  | StandartNews.com

Учител, лекар, свещеник и предприемач са първите гости в новото публицистично предаване на БНТ1 "Плюс това". То тръгва на 19 септември от 10 часа и ще се излъчва всяка събота. Водещите Милена Цветанска и външнополитическият коментатор на вестник "24 часа" Георги Милков ще представят важни събития, които невинаги влизат в хедлайна на новините. "Ще даваме възможност на хора с различни професии, нови и успели лица, да изразят свободно мнението си, както го правят в социалните мрежи", обяснява Цветанска, която беше водещ и главен редактор на "По света и у нас", а през 2010-а стана директор на "Информация" в медията.

Също в събота, но час по-рано, в ефира на БНТ 1 започва и предаването "Библиотеката" с Георги Ангелов и Андрей Захариев. То ще се излъчва на живо от клуб "Перото" в НДК. Сред постоянните му рубрики ще са "Книга на седмицата", "Акценти на книжния пазар у нас и в чужбина", "Читателят представя в 60 секунди своя любима творба", "Премиери" и "Дебюти".

Откровената изповед на Маргарита Бербатова пък ще чуем пак в събота, но по БНТ HD от 22 часа в "Извън играта". Пред Люба Пашова майката на Бербо ще разкаже за своите родители, които загубила твърде рано, както и за връзката й с баба Ванга. Маргото ще опише нощта, в която е осъществен трансферът на Димитър в "Манчестър Юнайтед" и тайното си посещение на стадиона в Гърция при първия мач на "ПАОК".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай