Орлин Павлов и Михаела Филева с първо общо парче

Песента е сингъл към филма „Завръщане“

Орлин Павлов и Михаела Филева с първо общо парче | StandartNews.com

Официалният сингъл към новия филм на Ники Илиев „Завръщане“ носи същото име и е в изпълнение на великолепните Орлин Павлов и Михаела Филева, които за първи път записват дует заедно. Музиката и текстът на песента са на Владимир Ампов – Графа, а аранжиментът е дело на Графа и Борислав Бояджиев - Борче.

„Завръщане“ е реверанс към музиката от деветдесетте, когато се развива и част от действието във филма. Финалният мастеринг на песента е направен в САЩ.

Орлин и Михаела застават за първи път заедно пред микрофона. И двамата изпълнители споделиха, че са изключително щастливи, че имат възможността да станат част от проекта на продуцентите на филма „Завръщане“ от „Силвър лайт пикчърс“ Башар Рахал, Ники Илиев и Богомил Грозев, който излиза на голям екран на 18 октомври в кината в цялата страна.

Във видеото на песента са включени и кадри от филма, които зрителите ще видят за първи път. А друга част от кадрите са заснети специално за парчето в една от най-романтичните и красиви части на Пловдив – Капана, както и по време на първия плаващ концерт в България, който самият Орлин Павлов организира в края на миналия месец на Гребната база в града. Режисьор на видеоклипа е Николай Драганов, а оператор Борил Петров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай