Ново в американските книжарници. Книгата на Арнолд Шварценегер

Стартира продажбите си от днес

Ново в американските книжарници. Книгата на Арнолд Шварценегер | StandartNews.com

За годините си добре познатият екшън актьор и бивш губернатор на щата Калифорния- Арнолд Шварценегер безспорно е постигнал много. В момента той иска да разпространи този опит като го увековечи в книга,  пише сайтът Ти Ем Зи.

От днес на пазара в САЩ е новата книга за самопомощ на "Терминатора", озаглавена "Бъде полезен: Седем принципа за цял живот" ("Be Useful: Seven Tools for Life", българското издание от ИК "Бард" излиза на 16 октомври).

За Ти Ем Зи Шварценегер разказва за най-новото си начинание. Той споделя, че е написал книгата, за да помогне на най-различни хора, но най-вече на тези, които нямат цел и посока. За тях екшън звездата има няколко много добри съвета. 

Като за начало Арнолд Шварценегер проповядва мантрата, с която живее от години - а именно, че човек трябва да е наясно със себе си и да си представя накъде се насочва животът му. Това включва поставяне на цели, предприемане на стъпки за постигането им и най-важното - полагане на труд.

Шварценегер казва още, че по пътя си човек винаги ще се сблъсква с хейтъри и недоброжелатели, които ще се опитват да го възпират във всичко, което се опитва да постигне. Арни има съвет как тези хора да бъдат "заглушени". 

Шварценегер дава пример с това как много хора са му казвали, че няма да успее в шоубизнеса, а всички знаят, че той се превърна в една от най-големите филмови звезди в историята.

Културистът, който стана актьор и политик, обяснява, че човек трябва да използва в своя полза това, което другите смятат за недостатък, а за да го направи, е необходимо малко творческо мислене и изобретателност, както и голяма сила на волята.

Смисълът е, че всичко е възможно, а целта на Арнолд Шварценегер е да предаде своите мъдрост и вдъхновение и да насочи хората към това осъзнаване с новата си книга, която се предлага и в аудио формат. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай