Неочкавана раздяла в "All Inclusive"?

Любовният живот на Надя претърпява внезапен обрат

Неочкавана раздяла в "All Inclusive"? | StandartNews.com

Любовният живот на Надя претърпява внезапен обрат в новия епизод на „All Inclusive”. След дългата раздяла, по време на която тя не се е виждала и чувала с Мартин, нейният любим се появява изненадващо в най-неподходящия момент – точно когато рапърът Криско спонтанно я целува. Мартин е като попарен от видяното и не вижда смисъл да остане в хотела, където е пристигнал да изненада Надето. Преди да тръгне, той оставя мистериозна кутия, която преобръща ситуацията и провокира Криско да вземе неочаквано решение за своите отношения с младото момиче. Къде е бил Мартин през цялото това време, защо е прекъснал връзката с Надя и каква е съдбата на любовта им?

Разбирайки от дъщеря си за намерената в района старинна монета, Христо тръгва по следите на древно съкровище, заровено наблизо от траките. Той се надява да стане богат, откривайки ценни находки преди археолозите, които разкопават местността около Чолаков чучур. Но се оказва, че не е единственият – на мястото има и конкуренция, в лицето на двама иманяри, които очевидно търсят същото. Ще успее ли Христо да надхитри иманярската мафия, за да се добере пръв до съкровището, ако то съществува?

Елена вече е наясно, че мистериозният ѝ преследвач е нейният собствен биологичен баща – Леонид. Тя е объркана и разкъсана в чувствата си, като изобщо не е сигурна, дали иска да приеме непознатия човек в своето сърце. Елена има нужда да разбере каква е истината и защо са я лъгали, че баща й е починал. В разговор с Леонид тя разкрива неподозирани тайни, но най-голямата изненада тепърва предстои.

Експертите хотелиери, които са дошли да оценяват комплекса на Хаджикосеви са силно смутени от нов жилещ проблем, който допълнително разклаща тяхното мнение и оценка. Парушев е твърдо решен да се справи бързо с казуса, за да подсигури висок резултат в оценяването. Но неочаквана спънка му пречи да се докаже, докато времето и търпението на експертите са на път да се изчерпат. Какво ще е финалното им решение?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай