Нелина и Наско от X Factor с дует

Нелина и Наско от X Factor с дует | StandartNews.com

София. Нелина и Наско от музикалното шоу X Factor ще пеят в дует за първи път. В четвъртък вечер двамата ще изпълнят хита на Риана и Еминем "Love The Way You Lie", съобщават от Нова телевизия. Талантливите изпълнители ще трябва да убедят зрителите, че между тях наистина прехвърчат любовни искри. Много от почитателите на формата споделят, че двамата са гаджета, но те опровергаха тези твърдения като уточниха, че са само приятели, които се разбират добре на сцената. Наско е един от най-харесваните певци в шоуто, който има богат женски фен клуб, а е само на 16 години. 

Друг финалист- Иван, който сподели, че иска да направи дует с Наско, ще си партнира с Теди. Двамата ще изпълнят „Минаваш през мен" на екс дуета "Каризма". Ана-Мария и Жана ще закрият дуетите с "When You Believe" на Уитни Хюстън и Марая Кери.

В X Factor подготвят и други изненади за зрителите. Преди дуетите талантите ще се представят с песни на Криско, Бруно Марс, Florence And The Machine, Кели Кларксън, Давид Гета и Джеймс Артър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай