"Не така, брат" с премиера на 13-и април

"Не така, брат" с премиера на 13-и април | StandartNews.com

Сайтът за видео споделяне пуска два премиерни епизода на „Не така, брат!" на 13-и април. 12-те серии на „Не така, брат!" ще бъдат качвани в официалния канал във Vbox7.com всяка сряда точно в 16.00 часа. Неговите епизоди ще са по 5 минути – кратко и достатъчно динамично, за да грабне и задържи вниманието на тийнейджърите, споделиха от 7Talents.

Всеки уикенд в канала на сериала във Vbox7.com онлайн потребителите ще могат да следят новите влог видеа от главните герои – Мишо, Иван и Нади. Актьорите ще бъдат на линия във viber, където ще споделят любопитна информация от снимките на сериала.

В първия епизод на „Не така, брат!" ще видим как работят съветите на големия брат за успех сред нежния пол. Правило №1 – трябва да заговориш момичето и правило №2 – „установи физически контакт". Комичните ситуации в „Не така, брат!" се случват именно, когато най-популярното момче в училище – Дидо, дава съвети на брат си – отличникът Мишо, как да се държи с момичетата. Малкият гений следва стриктно указанията на брат си, но все нещо не му се получава, за да спечели вниманието и сърцето на красивата си съученичка – Виктория.

Дали Мишо ще успее да се справи с първото предизвикателство и как ще продължи да се развива действието в „Не така, брат!"? Вижте ексклузивни сцени от първия епизод:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай