Най-големите киносалони отварят в САЩ

„Мулан“ и „Tenet“ ще са първите прожектирани нови филми

Най-големите киносалони отварят в САЩ | StandartNews.com

Най-голямата верига кина в САЩ и света AMC Theatres възнамерява да отвори салоните си на 15 юли. Компанията съобщи, че 450 локации ще възобновят работата си в средата на месеца, като очакванията са салоните да са в пълна готовност да приемат публика за премиерите на „Мулан“ на Дисни и на „Tenet“ на Кристофър Нолан на 24-ти и 31-ви.

Салоните ще спазват мерките за сигурност, ограничавайки капацитета на залите, осигурявайки социално дистанциране и ще предоставят дезинфектанти навсякъде из сградите. Менюто ще бъде опростено, за да се избегне сформирането на опашки пред касите. Персоналът ще бъде задължен да носи маски, но салоните няма да изискват посетителите да сторят същото. Маски обаче ще се продават на място и всички са окуражени да покриват лицата си. Също така на служителите ще се измерва температурата няколко пъти на ден, което няма да е задължително за посетителите. Почистването на салоните ще бъде зачестено.

В началото кината ще приемат 30% от капацитета на залите. Постепенно бройката посетители ще се увеличава. От AMC Theatre се надяват да работят на 100% до ноември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай