Понеделник,

Нагъл обир на склад на ГДБОП вдига напрежението в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
1202
Нагъл обир на склад на ГДБОП вдига напрежението в "Братя"
A
A
A

Новата мисия на Денис, поръчана от генерал Давидов, се оказва по-сложна и рискована от всичките му задачи досега. Залавянето на афганистанския мафиот Барялай Кадими е свързано с доста опасни подготвителни стъпки. За да примами свирепия наркобос и негов стар познайник, на Топал му трябва сериозно количество наркотик. Той обмисля план да присвои вече конфискувания кокаин от сделката със сърбина Милич, който се съхранява на специално място – в допълнителен склад на ГДБОП. С подкрепата на Давидов Денис получава карта на разположението на мястото и си издейства достъп до охранителните камери. Акарди е готов да му помогне, без дори да знае каква точно е голямата игра на брат му. Ще успее ли хитро планираният обир или цялата операция ще стане жертва на неочаквани усложнения?

Инспектор Давидова е обнадеждена след акцията, в която самата тя арестува Никола Маринов, по-известен като Кольо Дилъра. Тя е убедена, че престъпник като него, с три висящи дела за наркотрафик, го грозят поне 10 години затвор. Успехът идва точно в най-подходящия момент, когато всичко в работата й сякаш буксува. Давидова опитва да убеди инспектор Черкезов, че задължително трябва да сложат опашка и на Йосифова, защото има подозрения, че Ива е свързана с престъпния свят. Но с каква изненада ще се сблъска Елена и ще успее ли да вземе полезно решение?

Сандо изпитва сериозна трудност да съчетае гледането на Сара с ангажиментите си. Търсенето на бавачка за детето удря постоянно на камък, докато той не открива каква е причината за това. Със своето поведение малкото момиченце прогонва всеки кандидат за работа, защото иска да прекарва повече време с настойника си. Сандо взима необходимите мерки и продължава търсенето. Ще успее ли някоя от бавачките все пак да спечели неговото доверие и това на детето?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизод