Наемат затворници за опасни акции

Наемат затворници за опасни акции | StandartNews.com

Според социалните мрежи екшънът е най-очакваната лента за 2016-а

"Отряд самоубийци" е по комиксите на Рос Андру, Робърт Канигър и Джон Острандър. Според статистики от социалните мрежи новият кинопроект на режисьора Дейвид Ейър е най-очакваният в света за цялата 2016-а. Тайна правителствена агенция наема затворници - суперзлодеи, за да осъществява опасни черни операции. Агенцията се управлява от Аманда Уолър (Вайола Дейвис), наричана A.R.G.U.S. Тя създава щурмовия екип, наричан "отряд самоубийци", тъй като понякога те просто не се завръщат. Наградата за оцелелите е по-кратко пребиваване в затвора.

Джаред Лето е в ролята на Жокера, Уил Смит - безпогрешния снайперист Дедшот, Марго Роби играе Харли Куин, Джоуел Кинаман е врагът на Батман - Рик Флаг, Джей Кортни ще видим като Бумеранг, а Кара Делевин - като Чаровницата. Те са най-невероятната банда луди престъпници, събирана някога. Заедно ще разберат, че да са обединени от мисията да спасят света може да се превърне в най-дивото, най-ексцентрично и порочно приключение в техния изпълнен с безумия живот. Въпреки че не могат да считат своите подвизи за героични, суперзлодеите се развихрят в екстремни вълнуващи преживявания, хапливи гротески и пълна свобода на битките, които вървят рамо до рамо с действията на по-традиционните им екранни партньори. Те просто трябва да се опитат да се придържат на по-добрата страна на злото... Засега.

Макар че на пръв поглед им се дава „избор", затворниците, които ще се включат в Отряда самоубийци, трябва да се научат да работят в екип. Това не е концерт по желание. Отскубнати от всеизвестния федерален затвор Бел Рийв, зад чиито стени са задържани „най-лошите от най-лошите", на Дедшот и съкилийниците му Харли Куин, Килър Крок и Диабло, не им е предложена точно най-привлекателната алтернатива. Зад този план стои безмилостната и манипулативна Аманда, която се гордее със способността си да кара хората да действат срещу собствения си интерес.

"Дейвид Ейър искаше да направи наистина забавен филм, в който да заложи на силна история за разликата между това, да бъдеш лош и да бъдеш зъл", казва Уил Смит. А режисьорът обяснява: "Героите имат универсални качества, те са носители на нашите съвременни ценности, но от друга страна са ехо от минали митологии. Това е тяхната вечна природа и затова мисля, че винаги ще бъдат привлекателни. Бях нетърпелив да разкажа историята с този конкретен отбор от герои и да ги видя как оживяват във филма."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай