Надя е изправена пред тежка дилема в "All Inclusive"

Студентката по археология е на кръстопът, а бъдещето на любовта й вече не изглежда никак обнадеждаващо

Надя е изправена пред тежка дилема в "All Inclusive" | StandartNews.com

Съблазнителното предложение за работа, което получава Мартин от Масачузетския Технологичен Институт, владее изцяло мислите на Надя в новия епизод на “All Inclusive” тази седмица. Студентката по археология е на кръстопът, а бъдещето на любовта й вече не изглежда никак обнадеждаващо. Надя е уморена да обича човек, който постоянно заминава, а и не вярва във връзките от разстояние. Но Мартин е приготвил специална изненада за приятелката си в планината, която ще приключи по неочакван начин. Какво ще се случи на двамата насред магичните Родопи и какъв обрат ще настъпи в отношенията им?

След оспорвания и комичен дуел на Емил и Парушев, завършил наравно, битката между двамата продължава и влиза в решаваща фаза. Докато усилията на мъжете да съсипят имиджа на хотела се оказват напразни за момента, управителят трупа точки, отправяйки лична покана към свой приятел французин – старши експерт-оценител в хотелиерския бранш. Броени дни остават до пристигането на чужденеца, времето на Емил и компания изтича и затова съпругът на Елица подготвя още по-коварен план, с който да обезвреди врага и да изпразни целия хотел. Каква е идеята и ще се окаже ли успешна този път?

Елена изпитва мъчителни угризения след новината за болестта на баща си. Тя искрено съжалява за острите думи, които е изрекла пред Леонид и осъзнава, че не е готова да се раздели с него.  Притеснената дъщеря е решена да му помогне с набавянето на средства за операция на сърцето. Евдокия е на коренно противоположно мнение и познавайки бившия си мъж, тя го подозира в поредната измама. Изненадваща ситуация, обаче, е на път да преобърне изцяло мненията на всички. Каква е съдбата на Леонид?

Междувременно, Сашко и Вики се оказват изправени на прага на съзряването, което крие в себе си много страхове и въпросителни, но пък е неизменна част от живота. Какво ще се случи с тях и дали ще успеят да се справят с предизвикателството на порастването

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай