Над 1,1 млн. лева джакпот в „БИНГО Милиони“ в сряда

Над 1,1 млн. лева джакпот в „БИНГО Милиони“ в сряда  | StandartNews.com

87 525 лв. си спечелиха участниците в ТВ предаването в първата седмица на голямата лотария на България - „БИНГО Милиони".

Големият победител за първата седмица на предаването е Ася Янкова, която си спечели общо 25 200 лв. От делничното си участие щастливката спечели 1 500 лв., а в голямото съботно издание на предаването Ася успя да победи останалите участници и спечели 23 700 лв. Радостта на късметлийката е голяма, защото с тези пари ще финансира отваряне на втори собствен магазин за облекла.

В първия епизод на „БИНГО Милиони" известни лица от ефира на bTV играха и спечелиха общо 80 100 лв., като половината от тази сума ще бъде разпределена за четири благотворителни каузи, а другата половина отива за натрупване на джакпота. Желанието на спортната журналистка Антоанета Илиева е спечелената от нея сума от 29 750 лв. да бъде дарена на „Българска федерация по спортна акробатика". Репортерът Боби Лазаров пожела „Факултетът по журналистика и масови комуникации" към СУ „Климент Охридски" да получи сумата от 7 050 лв., която да бъде инвестирана в обучението на бъдещите разследващи журналисти. Иван Тишев сподели желанието си да подпомогне каузата на UNICEF и bTV - „ Бъдеще без насилие". Там отиват спечелените от него 2 250 лв. Именитата българска актриса Стефка Янорова подпомогна със спечелените от нея 1 000 лв. семейство, което е пострадало от наводненията във Варна през 2014г.

Разнообразни бяха и мечтите на участниците в делничните дни на „БИНГО Милиони", но историята, която наистина трогна зрителите, беше тази на 33- годишния Емил Димитров от с. Ловско, общ. Лозница/Разград.

Късметлията разказа за себе си, че е отгледан в различни домове за сираци, а в момента живее заедно с обитателите на Дом за хора с увреждания, въпреки че той самият няма такива.

„Много съм щастлив, че бях изтеглен да играя. За първи път в живота си идвам в София. Искам да благодаря на кмета, който ми помогна и ми осигури кола, с която да дойда до София".

В събота джакпотът в голямата лотария на България оцеля и до следващото теглене в сряда, 4 февруари 2015г., се очаква да бъде над 1,1 млн. лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай