Четвъртък,

Мъжете в „All Inclusive“ осъмват ергени

От: Агенция Стандарт -
Мъжете в „All Inclusive“ осъмват ергени
A
A
A

Ситуацията в „All Inclusive“ става истински напечена. Събуждайки се, мъжете с ужас констатират, че караваната я няма. Заедно с нея безследно са изчезнали жените им и малкият Сашко (Силвестър Велячки). Телефоните им са оставени на място и никой не може да се свърже с тях. Липсва само този на Надя (Йоанна Начева), която очевидно съвсем рано сутринта се е измъкнала в посока Залива на костенурките.

Силно притеснени, Христо (Ненчо Балабанов) и Пламен (Любен Кънев) незабавно тръгват по следите на половинките си и детето, като около тях се завихрят изключително комични и непредвидими събития. В цялата суматоха в хотела на проверка пристига и неговият собственик, което изправя на нокти управителя Парушев (Петър Калчев). Обратното броене започва и в щуро състезание с времето, отчаяните мъже се натъкват на подозрителни улики, които ги водят по стъпките на изчезналата каравана.

В дивия залив екоактивистите се срещат с последствията от своите протести в защита на българската природа. Някой иска да ги накара да замълчат и да приемат бетонирането на поредния красив плаж на Черноморието. Големият въпрос е какви стъпки ще предприемат Мартин (Алекс Иванов) и неговите приятели срещу натрапниците.

Единствена Евдокия (Нели Монеджикова) се радва пълноценно на вече безоблачната си почивка. Мъдрият местен рибар Чефо (Любомир Бъчваров) постепенно разкрива пред нея неподозирани черти от своя характер, които все повече я впечатляват. Двамата споделят общото си увлечение към поезията и откриват колко по-красив може да бъде един миг, когато е споделен със сродна душа. Склонна ли е Евдокия, дълбоко ранявана в миналото, да възвърне отново доверието си в мъжете или е твърде късно...


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: All Inclusive Епизод

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички