Мишо Белчев събира звезди в НДК

Големият концерт „Третият лъч“ е на 11 ноември в зала 1

Мишо Белчев събира звезди в НДК | StandartNews.com

Михаил Белчев е гуру и сценарист на големия концерт „Третият лъч“, който събира звезди от няколко генерации в НДК. При 30 процента от капацитета на зала номер едно на 11 ноември ще прозвучат както някои от най-големите хитове в родната поп музика от десетилетия насам, така и абсолютно нови песни. Самият Мишо е готов с уникално добра балада в неговия типичен френски стил, обвеян от аромата на романтика и носталгия. Първата премиера на „Песенен послеслов“ беше през лятото във Варна, където Мишо и Кристина Белчеви редовно гостуват с прекрасните си шлагери, но идеята за творбата се ражда преди това. Поводът е тъжен – поредна приятелка на Белчеви се оттегля от земната суета. Но стиховете на Васил Сотиров не са нито мрачни, нито безнадеждни.

„Животът ми е пряка реч – тиренце между двете дати. Недейте се коси от жал и хич недейте се измъчва. Не вярвайте, че съм умрял, аз просто съм във друга кръчма“, пее Мишо Белчев с музиката на духовния си събрат и творчески партньор Хайгашод Агасян. Белчеви, разбира се, ще хванат микрофона в НДК на 11 ноември и за вечните си дуети, а синът им Константин, който е продуцент на шоуто, ще излезе със своя бенд.

Маргарита Хранова също е готова с изненада, чието заглавие е „Последен танц“. Овации ще има и за нейния хит „По пътя“. Орлин Горанов ще вдигне адреналина на феновете със „Светът е за двама“, „Да започнем отначало“ и „Анкора“. В пътуването с любими песни и любими певци ще блеснат още Тони Димитрова, Веселин Маринов, дует „Ритон“, Милица Божинова и Асен Масларски,  Деси Добрева,  Хайгашод Агасян, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев. Водещ на спектакъла е Драгомир Драганов, режисьор е Николай Априлов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай