Миро: Ковид не ни направи по-добри

Българите не са толкова депресирани, колкото много хора на запад, смята обаче певецът

Миро: Ковид не ни направи по-добри | StandartNews.com

Дали Миро ще има шанс да е първият българин, стъпил на Луната и третият ни сънародник, излетял в Kосмоса. Шансът това да се случи е повече от минимален, тъй като изпълнителят е един от милионите, кандидатствали да летят до Луната заедно с японския милиардер Юсаку Маезава, но той не губи надежда.

Музикантът сподели в ефира на bTV, че не всички песни в новия албум са оптимистични, но всички отговарят на чувствата му по отношение на различни неща. Специално за песента „Дъждът“ той каза, че музиката е на Благослав Атанасов от групата „Hayes & Y“, която е много популярна във Великобритания и техни песни се въртят по BBC. Миро пък е създал текста.

За желанието си да иде на Луната Миро обясни, че една от мечтите му е да види Земята от Космоса. Той е много религиозен и в съвършенството на Вселената намира доказателство за любовта на Бог. Всъщност вярата и молитвата са му помогнали да преодолее алкохолизма си. Миро е намерил упование в религията и в спорта, затова сега започва всеки ден с молитва и тренира пет дни в седмицата.

Той е щастлив, че в България ефектът от пандемията не се усеща толкова силно. Българите не са толкова депресирани, колкото много хора на запад, но и не са станали по-добри заради ситуацията, в която се намираме. Самият Миро не смята, че творците трябва да си намират оправдания в пандемията, за да не творят и не е спрял при всяка възможност да прави и да изпълнява музика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай