Михаела Филева изпраща 2020 с подарък за феновете

Певицата издава първия си концертен албум

Михаела Филева изпраща 2020 с подарък за феновете | StandartNews.com

Михаела Филева изпраща 2020-а с подарък за феновете. Певицата издава първия си концертен албум, документиращ изпълнението й в зала 1 на НДК. В последните дни на тази необичайна година Михаела отправи благодарности и искрени пожелания към почитателите си.

"2020-а несъмнено беше най-неочакваната, странна и предизвикателна година, която съм имала до сега в професионален план. Отнетата възможност да правим концерти и да се срещаме с вас е толкова демотивиращо обстоятелство, може би най-демотивиращото, което съм изпитвала като човек, който пише музика, като изпълнител и музикант. Отлагахме събития, не успявахме да реализираме планове, оставяме мечти в режим на изчакване... И въпреки това, надявам се и вие като мен, съумявате да изпращате годината благодарни. Аз благодаря, че не ми се наложи да се сбогувам... Че всичките ми близки са добре. Осъзнавам каква късметлийка съм, защото знам, че не всички могат да изпратят годината с подобна равносметка. Отложих третия си студиен албум, но успях да издам първия си концертен албум. Подарявам ви го с благодарност, че не спирате да ме заливате с любов и подкрепа вече почти 10 години. Подарявам ви го и с надеждата, че този концертен албум, ще повлече крак за концертна 2021-а, която ще е по-здрава, по-щастлива и спокойна за всички ни", заяви Филева.

Албумът "Live at NDK 2019" съдържа 18 концертни версии на най-популярните песни на Михаела, за създаването на които отговаря музикалния директор Борислав Бояджиев – Борче, изпълнени от музикантите Краси Тодоров - пиано, Васил Крумов - китара, Васил Вутев - барабани, Александър Обретенов – бас китара и трио Trinity – беквокали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай