Мел Гибсън VS Слай

Мел Гибсън VS Слай | StandartNews.com

Пуснаха първия трейлър на "Непобедимите 3", филмът тръгва по кината през август
Тия типове са луди, казва Сталоун за екипа си в хитовия екшън

Първи кадри от дългоочаквания "Непобедимите 3" бяха пуснати в сряда официално и само за часове станаха хит в мрежата. Киноманиаците с нетърпение чакаха да видят как ще изглеждат героите в новата част, която тръгва по кината в средата на август. Трейлърът на филма, който Силвестър Сталоун и най-големите екшън звезди в историята снимаха у нас, показва обаче много повече. Сцените разкриват безкрайни юмручни боеве, дръзки каскади и десетки експлозии. Изглежда момчетата са взривили доста изоставени складове у нас. Движещи се влакове пробиват бетонни стени, докато са преследвани от хеликоптер. Екшънът се развива на фона на песента на Еминем Berzerk. Една от кулминациите е закодирана в репликата на Слай: "Тия типове са луди!", която се отнася до екипа му.

Това е първият поглед върху ролята на 58-годишния Мел Гибсън, който се включва за първи път в екипа. Той се явява противникът на отбора на екшън героите - безмилостният дилър на оръжия Конрад Стоунбенкс, решен на всичко, за да унищожи отбора. Иронията в историята е, че той е и един от основателите на "Непобедимите". В промо видеото Гибсън казва: "Бяхме близки някога, започнахме заедно цялото това нещо с групата, но се скарахме." Очевидно това се отнася до лидера Барни Рос - човека на Слай. Негови колеги са Джейсън Стейтъм, Джет Ли, Долф Лундгрен, Ранди Котюр и Тери Крюз. За третата част Слай успя да привлече още нови супер лица - Харисън Форд, Антонио Бандерас, Уесли Снайпс, Келси Грамър, Келън Луц и ММА шампионката Ронда Руси, единствената жена сред юнаците с железни нерви и юмруци. Вижда се, че мацката бие със здрави крошета момчета в нещо като бар в Лас Вегас.

Преди четири години Слай пусна първия от поредицата амбициозни филми, всеки от които се превърна в хит и се гордееше със съзвездие от култови екшън звезди. Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Харисън Форд и останалите доказват, че възрастта няма значение за голямата игра, а младоците трябва да се съобразяват с тях. Този път режисьор е Патрик Хюс, а Слай е сред авторите на сценария.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай