Майката на Мария Бакалова плаче заради Борат 2

Актрисата нямала представа за какво се явява на прослушване

Майката на Мария Бакалова плаче заради Борат 2 | StandartNews.com

Мария Бакалова продължава инвазията си в Холивуд. Българската актриса, която напоследък се прочу с участието си в "Борат 2" и завладя световните класации, бе гост на "Късното шоу с Джеймс Кордън". Тя споделя, че на шега е направила видеото, с което е кандидатствала за ролята на Тутар - 15-годишната дъщеря на казахстанския журналист Борат, изигран от Саша Барън Коен. Когато проявили интерес към нея, се притеснила, че може да я превърнат в бяла робиня.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

"Записах видеото в 5 часа сутринта след абсолвентския си бал. Заедно с мои приятели го направихме на шега. Бях много изплашена, че има нещо гнило в цялата работа и че не става дума за истинско прослушване. Страхувах се, че става дума за трафиканти на хора", признава актрисата.

Мария споделя, че изимпровизирала цялото клипче, тъй като го записала веднага след абсолвентския си бал: "Казах нещо от сорта на: "Баща ми е най-добрият татко на света, защото ми дава цигари, разрешава ми да пия и всичко е прекрасно".

След като изпраща още няколко записа, тя получава покана да отиде до Великобритания, за да се срещне лично със Саша. По това време актрисата все още не е сигурна дали всичко това не е измама. "Майка ми плачеше, изпращайки ме на летищетоКаза, че сигурно никога няма да ме види отново, а аз бях: Ами, може би. Но това беше първото ми самостоятелно пътуване, така че трябваше да замина. Така започна всичко", допълва тя.

Във филма Коен и Бакалова играят баща и дъщеря от Казахстан, които снимат документален филм в САЩ. Останалите участници в лентата, включително бившият кмет на Ню Йорк Руди Джулиани, нямат представа, че двамата са актьори. За да се скрие, че става дума за продължение на изключително популярния филм от 2006-а, цялата продукция е изключително потайна и Мария не е имала представа за кой филм се явява на прослушване.

Бакалова разкрива още, че най-коментираната сцена във филма въобще не се харесала на майка й. Става въпрос за момента, в който Руди Джулиани е на легло с ръка в панталоните, докато Бакалова е при него. "Майка ми се свърза с мен, след като беше гледала филма. Беше много тъжна. Очите ѝ бяха пълни със сълзи и плака около два часа. А понеже е мазохист, изгледа филма пак и после беше дори по-тъжна", разказва тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай