Мария Бакалова: Животът ми се преобърна

Актрисата празнува втора годишнина от началото на холивудската й приказка

Мария Бакалова: Животът ми се преобърна | StandartNews.com

"Изминаха две години, откакто животът ми се преобърна!", заяви щастливо Мария Бакалова, отбелязвайки втората годишнина от началото на холивудската й приказка. В края на юни 2019-а тя се озова зад океана, за да се впусне с главата надолу в проект, за който почти нищо не знае. Ролята на Татур в "Борат 2" е повратна точка в живота на българската актриса.

Току-що завършила НАТФИЗ, още търсеща своето място Бакалова приема отговорно и с абсолютен професионализъм задачата си. Не са малко предизвикателствата, през които трябва да премине.  От коренна промяна на външността си до това да прелъсти личния адвокат на Доналд Тръмп - Джулиани, в хотелска стая

Следват редица признания за талантливата Мария. Най-големите сред тях са номинация за награди "Оскар" и "Златен глобус". С 44 номинации и 27 награди само за последната една година, Мария е най-успешната българска актриса. Редица са големите холивудски звезди признали таланта на нашенката. 

С "Борат 2" съвсем не приключва славата на Бакалова. След него тя се снима в други два големи проекта. В комедията "Балонът" си партнира с Дейвид Духовни, а последно заснетият с нейно участие "Тела, тела, тела" е страховит трилър. Сбъднала вече мечтата си да е звезда в Холивуд, Мария не планува да се ограничи само до актьорската кариера. Заедно с нейния агент и откривател Юлиан Костов те ще работят по проект, наречен "Свобода или смърт", разказващ за българската история. Костов, който е най-успешният роден актьор в чужбина, и Бакалова са си поставили за цел да отворят вратите за още български таланти в Холивуд. Те самите са доказателство, че това е възможно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай