Мама Люси сбъдна мечтата си в X Factor

62-годишната певица напусна музикалното шоу

Мама Люси сбъдна мечтата си в X Factor | StandartNews.com

София. Людмила Йовчева, която е най-възрастната участничка в музикалния формат X Factor, напусна предаването. В петък вечер зрителите дадоха най-малко от вота си за мама Люси, както всички я наричат, както и на певеца Иван Радулов. Елиминациите бяха доста оспорвани, при това първи за Людмила.

Люси и Иван се съревноваваха за оставане в предаването чрез музикален двубой. "Addicted to love" на Тина Търнър бе песента, която изпя 62-годишната певица. Иван пък пя популярната „Ain't no sunshine" на Бил Уидърс.

Решаващ глас за оставането на един от двамата участници имаше журито. И четиримата потвърдиха, че певицата от отбора на Любо е сбъднала своята мечта и е постигнала много на сцената. Само менторът на мама Люси поиска тя да остане във формата. Останалите трима дадоха шанс на Иван, който тепърва ще гради музикална кариера.

„Не съм се чувствал толкова зле отдавна и искам да отдалеча решението колкото е възможно повече", сподели Заки малко преди да обяви решението си. Той подкрепи Иван, въпреки че до момента бе доста критичен към него. „Когато някой не ни критикува, значи, че той не ни
харесва и сме му безразлични", каза още Заки.

„Който и да спечели ще се радвам, защото те са мои деца", каза Людмила от сцената на X Factor. Тя благодари на бог за възможността да пее заедно с останалите таланти от музикалното шоу.

„Беше много хубаво, искам да благодаря на зрителите на Нова ТВ и на феновете, които ме подкрепяха, за да стигна до този етап", допълни певицата от Котел в предаването "Събуди се".

Възрастната певица доказа в X Factor, че няма невъзможни неща и възраст за осъществяване на мечтите ни. Тя стана любимка на голяма част от зрителите на предаването. Има своя страница във социалната мрежа Фейсбук, която e събрала близо 3 207 харесвания, както и фен страница с над 800 последователи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай