Любовни и политически интриги във „Вина“

Вторият сезон на сериала връща действието 100 години назад

Любовни и политически интриги във „Вина“ | StandartNews.com

Любовни интриги, кметски избори и бизнес трусове ще има във втория сезон на „Вина“ – сериалът на Виктор Божинов по сценарий на Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова, който стартира на 7 януари и ще се излъчва всяка неделя от 21 часа по БНТ 1. Действието започва пет дни след финала на първия сезон – бременната съпруга на Филип /Кристина Верославова/ най-неочаквано кацна от Америка, докато той изживяваше първите любовни трепети с Елина /Елена Телбис/.   

„Отношенията между героите ще се доразвият.  Мотото е: „Ако искаш бъдещето да е различно от миналото, не забравяй миналото“. Вината, виното, природата са сред водещите теми“, коментира известният режисьор. „Зрителите вече видяха, че моят герой е доста объркан в своите чувства към две жени. Най-накрая ще вземе решение“, споделя Владимир Зомбори, който е в образа на Филип. В останалите роли са Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев-Геро, Светлана Янчева, Силвия Лулчева, Робърт Янакиев, Димитър Селенски, Климентина Фърцова. В екшъна с виното влизат Лилия Маравиля, Мая Бежанска, Биляна Петринска.

Особено интересни ще са моментите, в които събитията се връщат 100 години назад - много важен период в българската история. Тогава млади и образовани на Запад хора се прибират в родината, да превъртят целия социален и бизнес модел, включително и производството на вино. В ретро костюмите ще видим Александър Хаджиангелов, Ева Данаилова, Изабела Иванова, Велислав Павлов, Фани Коларова, Петър Дочев, Каталин Старейшинска. Снимките са изцяло в Мелник – в Кордопуловата къща.   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай